Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- DOPLŇKOVÉ POLOŽKY
- KITL syrob
- Kitl Syrob višňový 1 x 5 l, CENA 279Kč/L
Kitl Syrob višňový 1 x 5 l, CENA 279Kč/L
- Novinka

- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Kitl Syrob višňový 1 x 5 l, CENA 279Kč/Lskladem1 395 Kč1 213 Kč bez DPH
Popis
Doporučené ředění s vodou je v poměru 1 : 10 (pro horké nápoje v poměru 1 : 8).
Z jednoho sirupu vyrobíte 55 litrů nápoje.
Baleno v praktickém bag-in-boxu, který umožňuje snadné dávkování.
Vyrobeno v České republice.
Tipy na použití:
Horká višeň s vínem
Ingredience:
• 1 panák višňového Syrobu Kitl
• Celá skořice
• Hřebíček
• 1 panák suchého bílého vína
• Horká voda
Postup:
Do sklenice nalijte panáka višňového sirupu Kitl. Přidejte celou skořici a zhruba tři kousky hřebíčku.
Dolijte horkou vodou a promíchejte. Na závěr přilejte panáka kvalitního suchého bílého vína.
Domácí višňová limonáda Kitl
Ingredience:
• Kitl Syrob višňový
• Soda
• Čerstvá máta
• Limetka
Postup:
Do skleničky s ledem nalijeme višňový sirup Kitl, přidáme mátu a dolijeme sodou. Vše opatrně promícháme a jako dekoraci můžeme použít měsíček limetky.