Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- DOPLŇKOVÉ POLOŽKY
- KITL syrob
- Kitl Syrob jahodový 1 x 5 l, CENA 279Kč/L
Kitl Syrob jahodový 1 x 5 l, CENA 279Kč/L
- Novinka

- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Kitl Syrob jahodový 1 x 5 l, CENA 279Kč/Lskladem1 395 Kč1 213 Kč bez DPH
Legislativní popis
Kitl Syrob jahodový 5 l. Sirup z jahodového pyré a jahodového koncentrátu. Neobsahuje umělá barviva ani aromata.
Skladujte v chladu a temnu.
Ovocné výtažky sedimentují, případný zákal není na závadu a podtrhuje přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte.
Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 30 dní.
Vyrobeno v České republice.
Složení
Cukr, jahodové pyré (Fragaria vesca L., 12 %), jahodový koncentrát (Fragaria vesca L., 8 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, koncentrát z mrkve a černého rybízu, konzervant: sorban draselný, vitamin C, přírodní aroma.