Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- DOPLŇKOVÉ POLOŽKY
- KITL syrob
- Kitl Syrob grapefruit 1 x 5 l, cena 279Kč/L
Kitl Syrob grapefruit 1 x 5 l, cena 279Kč/L
- Novinka

- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Novinka
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Kitl Syrob grapefruit 1 x 5 l, cena 279Kč/Lskladem1 395 Kč1 213 Kč bez DPH
Popis
Doporučené ředění s vodou je v poměru 1 : 10 (pro horké nápoje v poměru 1 : 8). Z jednoho balení vyrobíte 55 litrů nápoje. Baleno v praktickém bag-in-boxu, který umožňuje snadné dávkování.
Vyrobeno v České republice.
Tipy na použití:
Grepová domácí limonáda
Ingredience:
• Grepový sirup Kitl
• Soda
• Citron nebo limetka
• Čerstvý grep
Postup:
Do sklenice nakrájíme na větší kusy citron, limetku a grep, které lehce rozmačkáme, aby pustili šťávu.
Přidáme led a grepový sirup Kitl (na 0,5 l limonády stačí 0,05 l sirupu). Zalijeme vychlazenou sodovkou a vše dobře promícháme.
Kitl grepový koktejl s Aperolem
Ingredience:
• 2 panáky Aperolu
• 0,5 panáku Kitl Syrob grapefruit
• 2 panáky vychlazené vody
• Led
• Citron a případně i čerstvý zázvor na dochucení
• Plátky grapefruitu na ozdobení
Postup:
Do vysoké servírovací sklenice nalijte 2 panáky Aperolu. Přidejte panáka Grepového sirupu Kitl.
Vše zalijte perlivou vodou. Na ozdobení a dochucení přidejte plátek čerstvého zázvoru a citrónu.