Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- SEAFOOD - mořské plody
- Wakame salát z mořských řas, 1 x 1 kg, mažené
Wakame salát z mořských řas, 1 x 1 kg, mažené

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Wakame salát z mořských řas, 1 x 1 kg, maženéskladem286 Kč249 Kč bez DPH
Popis
Hluboce zmrazený výrobek z mořských řas se sladidlem.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Uchování u spotřebitele: Při teplotě -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení
Mořská řasa Wakame (Undaria pinnatifida) 80 %, kořenící přípravek 20 % (houby, zahušťovadlo: agar, ocet kvasný vinný, sladidlo: E 420, SEZAMOVÁ semena, glukózo-fruktózový sirup, SEZAMOVÝ olej, cukr, jedlá sůl, sušená mořská řasa, chilli papričky, aromata: E 621, E 628, E 631, regulátor kyselosti: E 296, barviva: E 100, E 133).