Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. RYBY mořské/sladkovodní
  3. Vlk mořský filet s kůží 80-120g mražené 1 x 5 kg CENA 499Kč/kg

Vlk mořský filet s kůží 80-120g mražené 1 x 5 kg CENA 499Kč/kg

cena za balení - bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis VLK MOŘSKÝ - filetyHluboce zmrazené glazované filety s kůží po cca 150 g.Glazúra 20 %.Skladujte při teplotě -18°C a nižší.Uchování u spotřebite... celý popis
Dostupnost
skladem
2 495 Kč
2 170 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:106303
  • Kompletní specifikace
  • Vlk mořský filet s kůží 80-120g mražené 1 x 5 kg CENA 499Kč/kg
    Vlk mořský filet s kůží 80-120g mražené 1 x 5 kg CENA 499Kč/kg
    skladem
    2 495 Kč
    2 170 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Popis

VLK MOŘSKÝ - filety
Hluboce zmrazené glazované filety s kůží po cca 150 g.
Glazúra 20 %.
Skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Uchování u spotřebitele: při teplotě -18°C a nižší viz minimální trvanlivost do
Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Určeno k tepelné úpravě.

Složení

VLK MOŘSKÝ (Dicentrarchus labrax).
Složení je vztaženo k čisté hmotnosti (bez glazury).

Pochází z chovu v Turecku.
Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny

Alergeny

4 Ryby a výrobky z nich

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz