Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. Vepřový bok s kostí sous-vide Banquet cca 2,2 kg, cena 259Kč/kg

Vepřový bok s kostí sous-vide Banquet cca 2,2 kg, cena 259Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Vepřový bok s kůží a kostí, tepelně upravený metodou sous-vide.Balení obsahuje 2 kusy boku, každý o hmotnosti cca 1 kg.Návod na přípravu: Před v... celý popis
Dostupnost
skladem
518 Kč
450 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:709029
Podobné produkty
  • TOP produkt
  • Akce
Vepřová žebra z pečeně masitá sous-vide Banquet 1 – 1,5 kg, chlazené, CENA 329Kč/kg
bal
    Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, chlazené, CENA 299Kč/kg
    299 Kč
    260 Kč bez DPH
    299 Kč
    260 Kč bez DPH
    skladem
    ks
    • TOP produkt
    Vepřové zadní kolínko s kostí XL sous-vide Banquet 0,9 – 1,2 kg, chlazené, CENA 209Kč/kg
    ks
    Kompletní specifikace

    Popis

    Vepřový bok s kůží a kostí, tepelně upravený metodou sous-vide.
    Balení obsahuje 2 kusy boku, každý o hmotnosti cca 1 kg.

    Návod na přípravu: Před vyjmutím masa z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře, usnadníte si vybalování. Poté maso vybalte, výpek nařeďte vodou v poměru 3 : 1 a v horkovzdušné troubě při 230 °C po dobu 20 minut do dosažení zalatavé barvy a křupavé kůže.
    Náš tip:Před ohříváním nařezejte kůži ostrým nožem do mřížky.

    Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření.

    Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy.
    Zboží zařazeno v kategoriích
    Nepropásněte novinky, akce a slevy!
    Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
    Informace pro zákazníky

     

     
    Kontakty
    Logo
    (Po-Pá, 8-16 hod.)
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz