Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. VEPŘOVÉ SV
  4. Vepřové zadní kolínko s kostí 1 ks sous-vide Banquet 0,7 – 0,9 kg, chlazené, CENA 195Kč/kg

Vepřové zadní kolínko s kostí 1 ks sous-vide Banquet 0,7 – 0,9 kg, chlazené, CENA 195Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

  Popis Vepřové koleno zadní s kostí – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.Podíl výpeku v balení cca 15 %. Kus cca ... celý popis
Dostupnost
skladem
Cena před slevou
219 Kč
156 Kč
136 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:709008
  • Kompletní specifikace
  • Komentáře 0
  • Vepřové zadní kolínko s kostí 1 ks sous-vide Banquet 0,7 – 0,9 kg, chlazené, CENA 195Kč/kg
    Vepřové zadní kolínko s kostí 1 ks sous-vide Banquet 0,7 – 0,9 kg, chlazené, CENA 195Kč/kg
    skladem
    156 Kč
    136 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

 

Popis

Vepřové koleno zadní s kostí – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Podíl výpeku v balení cca 15 %. Kus cca 600-800g.

Návod k přípravě:
Vepřové koleno po vybalení z obalu doporučujeme ohřát v konvektomatu / horkovzdušné troubě na 200 °C / 20 – 30 minut.
V mikrovlnné troubě: Vepřové koleno vložíme do nádoby pro mikrovlnný ohřev a přikryté ohříváme při výkonu 700 W cca 7 minut, poté použijeme gril nebo salamander.
VIDEO https://youtu.be/LVE0B6YJNzY

Doporučení: Před finální úpravou potřete libovolnou marinádou.

Podmínky skladování:
• +2 až +8ºC maximálně 14 dnů
• 0 až +2ºC viz datum spotřeby

Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.

Složení

Vepřové koleno s kostí 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).
Bez lepku.

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

9 Celer a výrobky z něj
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz