Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. ROLÁDY
  3. ROLÁDA - Dýšina (DD)
  4. Vepřová roláda DD 1 x cca 1,8 kg, mražené, CENA za kg 245Kč

Vepřová roláda DD 1 x cca 1,8 kg, mražené, CENA za kg 245Kč

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Vepřová roláda plněná smaženou cibulkou a paprikou.Hluboce zmrazený masný polotovar.Návod na přípravu: Před přípravou vybalíme z mikroténové ... celý popis
Dostupnost
skladem
441 Kč
383 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:230203
Kompletní specifikace

Popis

Vepřová roláda plněná smaženou cibulkou a paprikou.
Hluboce zmrazený masný polotovar.

Návod na přípravu: Před přípravou vybalíme z mikroténové fólie, nerozmrazujeme.
Výrobek pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 200 °C po dobu cca 90 minut.
V horkovzdušné předehřáté troubě při teplotě 180 °C po dobu cca 90 minut. Po upečení odstraníme síťku.
Doba přípravy se může lišit dle nastavení použitého zařízení jednotlivého výrobce.

Uchování u spotřebitele: při -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Důkladně tepelně upravte.

Složení

Vepřová kýta 68%, náplň 31% (vepřový ořez 75%, paprika 18%, restovaná cibule 7% (cibule 86%, slunečnicový olej)), koření, jedlá sůl, řepkový olej.

Bez lepku

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz