Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. VEPŘOVÉ SV
  4. Vepřová plec sous-vide Banquet 1,6 – 2,8 kg, chlazené, CENA 279Kč/kg

Vepřová plec sous-vide Banquet 1,6 – 2,8 kg, chlazené, CENA 279Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

  Popis Vepřová plec – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Bez lepku.Podíl výpeku v balení cca 15 %.Návod k příprav... celý popis
Dostupnost
skladem
569 Kč
495 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:709001
Podobné produkty
  • TOP produkt
Vepřová plec bez kosti cca 4,5kg, , chlazené, CENA 125Kč/kg
563 Kč
490 Kč bez DPH
563 Kč
490 Kč bez DPH
skladem
bal
  • Kompletní specifikace
  • Vepřová plec sous-vide Banquet 1,6 – 2,8 kg, chlazené, CENA 279Kč/kg
    Vepřová plec sous-vide Banquet 1,6 – 2,8 kg, chlazené, CENA 279Kč/kg
    skladem
    569 Kč
    495 Kč bez DPH
  • bal
Kompletní specifikace

 

Popis

Vepřová plec – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Bez lepku.
Podíl výpeku v balení cca 15 %.

Návod k přípravě:
Maso po vybalení z obalu doporučujeme nakrájet na plátky a ohřát v páře při 80 °C / 15 minut (popř. 100 °C / 8 minut). K úpravě plátků masa lze použít i gril. Příprava masa vcelku: Teplota i čas jsou závislé na velikosti kusu masa a typu zařízení, použitého k ohřevu.

Podmínky skladování:
• +2 až +8ºC maximálně 14 dnů
• 0 až +2ºC viz datum spotřeby

Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika

Složení

Vepřová plec 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

9 Celer a výrobky z něj
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz