Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- BANQUET sous-vide
- VEPŘOVÉ SV
- Vepřová panenka 2 ks sous-vide Banquet 0,9 – 1,1 kg, chlazené, CENA 369Kč/kg
Vepřová panenka 2 ks sous-vide Banquet 0,9 – 1,1 kg, chlazené, CENA 369Kč/kg

- TOP produkt
- Akce
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Vepřová panenka 2 ks sous-vide Banquet 0,9 – 1,1 kg, chlazené, CENA 369Kč/kgskladem369 Kč321 Kč bez DPH
opis
Vepřová panenka – Sous Vide
Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Podíl výpeku v balení cca 15 %.
Návod k přípravě: Maso po vybalení z obalu osušte.
Pánev: Vepřovou panenku opékáme ze všech stran do zlatova.
VIDEO https://youtu.be/-vaYcD_kIwU
Podmínky skladování:
· +2 až/do +8 ºC maximálně 14 dnů
· 0 až/do +2 ºC viz datum spotřeby
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Složení
Vepřová panenka 90 %, voda, řepkový olej, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.