Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- OBALOVAČKY/ HOTOVÁ JÍDLA
- Tvarohové knedlíky s kousky jahod 50g, bal.5kg, cena 149Kč/kg
Tvarohové knedlíky s kousky jahod 50g, bal.5kg, cena 149Kč/kg
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Tvarohové knedlíky s kousky jahod 50g, bal.5kg, cena 149Kč/kgskladem745 Kč648 Kč bez DPH
Popis
Hmotnost 50 g, v kartonu cca 100 ks.
Návod na přípravu:
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody, opět přiveďte k varu a vařte za občasného promíchání cca 11 minut bez pokličky.
Konvektomat: Na děrovaný, tukem lehce vymazaný plech uložte vedle sebe zmrazené knedlíky tak, aby se nedotýkaly. Povrch knedlíků potřete nebo postříkejte olejem a vložte zahřátého konvektomatu. Připravujte s párou 100 % po dobu cca 15–20 minut (v závislosti na typu konvektomatu).
Podávejte posypané cukrem a polité rozpuštěným máslem.
Vyrobeno v České republice.