Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. VEPŘOVÉ SV
  4. Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, chlazené, CENA 299Kč/kg

Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, chlazené, CENA 299Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

pis Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.Návod k přípravě: Maso doporučujeme v balení prohřát na páře, případně maso v balení po... celý popis
Dostupnost
skladem
299 Kč
260 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:709020
Kompletní specifikace

pis

Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.

Návod k přípravě: Maso doporučujeme v balení prohřát na páře, případně maso v balení ponořit do horké vody. Po vybalení z obalu maso pomocí vidličky natrhejte na vlákna požadované délky. Natrhané maso doporučujeme zalít výpekem, případně potřít libovolnou marinádou a poté ohřát při 100 °C / cca 10 minut. VIDEO https://youtu.be/0ElsVBIKcMk


Podmínky skladování:
+2 až/do +8 ºC maximálně 14 dnů
0 až/do +2 ºC viz datum spotřeby
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika

Složení

Vepřové maso 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, sušený česnek, sušená cibule, aroma). Podíl výpeku v balení cca 15 %.

Bez lepku

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

9 Celer a výrobky z něj
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz