Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- BANQUET sous-vide
- VEPŘOVÉ SV
- Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, chlazené, CENA 299Kč/kg
Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, chlazené, CENA 299Kč/kg

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, chlazené, CENA 299Kč/kgskladem299 Kč260 Kč bez DPH
pis
Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Návod k přípravě: Maso doporučujeme v balení prohřát na páře, případně maso v balení ponořit do horké vody. Po vybalení z obalu maso pomocí vidličky natrhejte na vlákna požadované délky. Natrhané maso doporučujeme zalít výpekem, případně potřít libovolnou marinádou a poté ohřát při 100 °C / cca 10 minut. VIDEO https://youtu.be/0ElsVBIKcMk
Podmínky skladování:
+2 až/do +8 ºC maximálně 14 dnů
0 až/do +2 ºC viz datum spotřeby
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika
Složení
Vepřové maso 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, sušený česnek, sušená cibule, aroma). Podíl výpeku v balení cca 15 %.