Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. HOVĚZÍ SV
  4. Trhané hovězí maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, , chlazené, CENA 359Kč/kg

Trhané hovězí maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, , chlazené, CENA 359Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis - hodí se do hamburgrů, tortil a bagelů Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.Návod k přípravě: Maso doporučujeme v balení... celý popis
Dostupnost
skladem
430 Kč
374 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:709053
Podobné produkty
    Trhané vepřové maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, chlazené, CENA 299Kč/kg
    299 Kč
    260 Kč bez DPH
    299 Kč
    260 Kč bez DPH
    skladem
    ks
      Hovězí kulatá plec sous-vide Banquet 1,6 – 2,8 kg, chlazené, CENA 389Kč/kg
      778 Kč
      677 Kč bez DPH
      778 Kč
      677 Kč bez DPH
      skladem
      bal
      • Kompletní specifikace
      • Komentáře 0
      • Trhané hovězí maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, , chlazené, CENA 359Kč/kg
        Trhané hovězí maso sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, , chlazené, CENA 359Kč/kg
        skladem
        430 Kč
        374 Kč bez DPH
      • bal
      Kompletní specifikace

      Popis - hodí se do hamburgrů, tortil a bagelů

      Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.

      Návod k přípravě: Maso doporučujeme v balení prohřát na páře, případně maso v balení ponořit do horké vody. Po vybalení z obalu maso pomocí vidličky natrhejte na vlákna požadované délky. Natrhané maso doporučujeme zalít výpekem, případně potřít libovolnou marinádou a poté ohřát při 100 °C / cca 10 minut. VIDEO https://youtu.be/0ElsVBIKcMk

      Podmínky skladování:
      +2 až/do +8 ºC maximálně 14 dnů
      0 až/do +2 ºC viz datum spotřeby
      Po otevření zpracujte do 48 hodin.

      Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika

      Složení

      Hovězí maso 85 %, voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a. Podíl výpeku v balení cca 35 %.

      Bez lepku

      Alergeny

      Neobsahuje

      Může obsahovat stopy

      9 Celer a výrobky z něj
      Zboží zařazeno v kategoriích
      Nepropásněte novinky, akce a slevy!
      Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
      Informace pro zákazníky

       

       
      Kontakty
      Logo
      (Po-Pá, 8-16 hod.)
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz