Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. ZVĚŘINA
  3. SRNEC
  4. Srnčí maso na guláš 1x2,5 kg, mražené, CENA 409Kč/kg

Srnčí maso na guláš 1x2,5 kg, mražené, CENA 409Kč/kg

- bude účtováno dle skutečné váhy výrobku

Popis Hluboce zmrazená dělená zvěřina, vakuově baleno.Skladujte při teplotě -18°C a nižší.Po rozmrazení znovu nezmrazujte.Uchování u spotřebitele:* -6... celý popis
Dostupnost
skladem
1 023 Kč
890 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:285332
Podobné produkty
    Jelen evropský maso na guláš 2,5kg, mražené, CENA 379Kč/kg
    950 Kč
    826 Kč bez DPH
    950 Kč
    826 Kč bez DPH
    skladem
    bal
      Klokaní guláš Austrálie 1x2,5 kg, mražené, CENA 309Kč/kg
      773 Kč
      672 Kč bez DPH
      773 Kč
      672 Kč bez DPH
      skladem
      bal
      Kompletní specifikace

      Popis

      Hluboce zmrazená dělená zvěřina, vakuově baleno.
      Skladujte při teplotě -18°C a nižší.
      Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
      Uchování u spotřebitele:
      * -6°C 1 týden;
      ** -12°C 1 měsíc;
      *** -18°C viz datum minimální trvanlivosti.
      Při -18 °C minimální trvanlivost do: viz datum na obalu

      Složení

      kližka, krk

      Alergeny

      Může obsahovat stopy

      Zboží zařazeno v kategoriích
      Nepropásněte novinky, akce a slevy!
      Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
      Informace pro zákazníky

       

       
      Kontakty
      Logo
      (Po-Pá, 8-16 hod.)
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz