Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- OBALOVAČKY/ HOTOVÁ JÍDLA
- Spicy Chicken Wings (kořeněná křidélka) McCain 1 kg
Spicy Chicken Wings (kořeněná křidélka) McCain 1 kg
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Spicy Chicken Wings (kořeněná křidélka) McCain 1 kgskladem279 Kč243 Kč bez DPH
Popis
Křidélka jsou plně tepelně opracovaná, což zajišťuje nejvyšší míru hygieny a bezpečné konzumace. Rychlá a snadná příprava v troubě nebo fritéze.
Návod na přípravu:
Fritéza: Fritézu rozehřejte na 175 °C. Naplňte košík do poloviny a smažte cca 3-3,5 minuty do křupava a dozlatova. Během smažení 1-2 x zatřeste košem. Při přípravě malého množství zkraťte čas přípravy.
Konvektomat nebo trouba: Křidélka rozprostřete na plech a při teplotě 200 °C pečte dozlatova po dobu 15 minut.