Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. VEPŘOVÉ SV
  4. Selské maxi koleno s kůží sous-vide Banquet 1,3 – 1,7 kg, chlazené, CENA 189Kč/kg

Selské maxi koleno s kůží sous-vide Banquet 1,3 – 1,7 kg, chlazené, CENA 189Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Selské maxi koleno – Sous Vide. Vepřové koleno zadní s kostí a kůží.Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v ... celý popis
Dostupnost
skladem
284 Kč
247 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:709019
Podobné produkty
  • TOP produkt
Vepřové zadní kolínko s kostí 1 ks sous-vide Banquet 0,7 – 0,9 kg, chlazené, CENA 195Kč/kg
Cena před slevou 219 Kč
156 Kč
136 Kč bez DPH
156 Kč
136 Kč bez DPH
skladem
ks
  • TOP produkt
Vepřové zadní kolínko s kostí XL sous-vide Banquet 0,9 – 1,2 kg, chlazené, CENA 209Kč/kg
ks
    Vepřové zadní kolínko vykostěné sous-vide Banquet 0,65 – 1,3 kg, chlazené, CENA 249Kč/kg
    ks
    • Kompletní specifikace
    • Komentáře 0
    • Selské maxi koleno s kůží sous-vide Banquet 1,3 – 1,7 kg, chlazené, CENA 189Kč/kg
      Selské maxi koleno s kůží sous-vide Banquet 1,3 – 1,7 kg, chlazené, CENA 189Kč/kg
      skladem
      284 Kč
      247 Kč bez DPH
    • ks
    Kompletní specifikace

    Popis

    Selské maxi koleno – Sous Vide. Vepřové koleno zadní s kostí a kůží.
    Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 20 %. Kus cca 1,2 - 1,5 kg.

    Návod k přípravě:
    Vepřové koleno po vybalení z obalu doporučujeme ohřát v konvektomatu / horkovzdušné troubě na 210 °C / 30 – 35 minut.
     
    Podmínky skladování:
    · +2 až/do +8 ºC maximálně 14 dnů
    · 0 až/do +2 ºC viz datum spotřeby

    Po otevření zpracujte do 48 hodin.

    Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika

    Složení

    Vepřové koleno s kostí a kůží 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).

    Bez lepku

    Alergeny

    Neobsahuje

    Může obsahovat stopy

    9 Celer a výrobky z něj
    Zboží zařazeno v kategoriích
    Nepropásněte novinky, akce a slevy!
    Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
    Informace pro zákazníky

     

     
    Kontakty
    Logo
    (Po-Pá, 8-16 hod.)
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz