Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. VEGAN/VEGET/BEZLEPEK
  3. Rybí prsty bez lepku Nowaco 10 x 250 g, CENA za 250g 55Kč

Rybí prsty bez lepku Nowaco 10 x 250 g, CENA za 250g 55Kč

Popis Bezlepkové rybí prsty z Aljašské tresky.Hluboce zmrazený obalovaný předsmažený rybí polotovar.Návod na přípravu:V troubě: Pečte na plechu v t... celý popis
Dostupnost
skladem
55 Kč
48 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:131006
Kompletní specifikace

Popis

Bezlepkové rybí prsty z Aljašské tresky.
Hluboce zmrazený obalovaný předsmažený rybí polotovar.

Návod na přípravu:
V troubě: Pečte na plechu v troubě předehřáté na 200 °C po dobu 12 minut.
Na pánvi: Smažte v předehřátém oleji po dobu 5 minut z obou stran.
Fritéza: Smažte v předehřátém oleji při teplotě 170 °C po dobu 3 minut.

Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Určeno k tepelné úpravě. Před přípravou nerozmrazujte.
Uchování u spotřebitele:
* -6°C 1 týden;
** -12°C 1 měsíc;
*** -18°C viz minimální trvanlivost do.

Složení

RYBÍ maso z tresky aljašské (Theragra chalcogramma, odloveno v moři, oblast odlovu Tichý oceán - FAO 67 a 61, kategorie lovného zařízení: vlečné sítě) (59 %), rýžová mouka, řepkový olej, kukuřičná mouka, bramborový škrob, jedlá sůl, kypřící látka: E 503, dextróza, zahušťovadlo: E 415, antioxidant: E 300, barvivo: paprikový extrakt.

Alergeny

4 Ryby a výrobky z nich

Může obsahovat stopy

3 Vejce a výrobky z nich, 7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 14 Měkkýši a výrobky z nich
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz