Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. GRILUJEME S PK
  3. Rump steak Jižní Amerika (kýta, květová špička), bal. cca 1kg, chlazené, CENA 465Kč/kg

Rump steak Jižní Amerika (kýta, květová špička), bal. cca 1kg, chlazené, CENA 465Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy

Popis Rump steak (kýta, květová špička), Jižní Amerika.Hovězí maso výsekové bez kosti chlazené vakuově balené.Pokud není na originální etiketě uveden... celý popis
Dostupnost
skladem
465 Kč
404 Kč
bez DPH
kg
Číslo produktu:715401
  • Kompletní specifikace
  • Komentáře 0
  • Rump steak Jižní Amerika (kýta, květová špička), bal. cca 1kg, chlazené, CENA 465Kč/kg
    Rump steak Jižní Amerika (kýta, květová špička), bal. cca 1kg, chlazené, CENA 465Kč/kg
    skladem
    465 Kč
    404 Kč bez DPH
  • kg
Kompletní specifikace

Popis

Rump steak (kýta, květová špička), Jižní Amerika.
Hovězí maso výsekové bez kosti chlazené vakuově balené.

Pokud není na originální etiketě uvedeno jinak, skladujte při teplotě 0°C až +2°C.
Určeno k tepelné úpravě.
Údaje: Narozeno v, Vykrmeno v, Poraženo v, Bouráno v, Referenční číslo jsou uvedeny na etiketě výrobku.
V okamžiku dodání je maso vhodné ke spotřebě. Po otevření obalu ihned spotřebujte.

Jak správně připravit steak?
Odpověď se dozvíte v článku: Správná příprava steaku ve 3 krocích

Složení

Jednosložkový výrobek.

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz