Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- RYBY mořské/sladkovodní
RYBY mořské/sladkovodní
Čerstvé ryby
Máte rádi ryby? Dali by jste si rybu, kterou jen tak nekoupíte v obchodě. Jsme schopni pro Vás sehnat více či méně jakoukoliv rybu...záleží na Vašem požadavku.
Připravili jsme pro Vás nabídku ryb mořských i sladkovodních. Do druhého dne Vám můžeme nabídnout: pražma, mořský vlk, losos, prstuh, tuňák, losos uzený, treska a mnoho dalších.
- TOP produkt
- Akce
- Doprava ZDARMA
- Novinka
- Doprava ZDARMA
- Akce
- TOP produkt
- Akce
- Novinka
- Akce
- Akce
- Doprava ZDARMA
- Doprava ZDARMA