Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- ZMRZLINA Prima
- Pegas Premium Vanilla kornout 24 x 115 ml, CENA za ks 17,1Kč
Pegas Premium Vanilla kornout 24 x 115 ml, CENA za ks 17,1Kč

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Pegas Premium Vanilla kornout 24 x 115 ml, CENA za ks 17,1Kčskladem411 Kč357 Kč bez DPH
Popis
Mražený smetanový vanilkový krém v oplatce.
Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika
Složení
Rekonstituované MLÉKO (voda, sušené odstředěné MLÉKO), SMETANA 23 %, OPLATKA min. 15 % (PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, kokosový olej, kukuřičný škrob, emulgátor: slunečnicový lecitin, jedlá sůl, barvivo: karamel), cukr, kakaová poleva min. 8 % (kokosový a řepkový olej, cukr, kakao, sušená syrovátka, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, aroma), LÍSKOVÉ OŘÍŠKY min. 1 %, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátory: karubin, guma guar, aroma, barvivo: karoteny, mleté vanilkové lusky.