Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. RYBY mořské/sladkovodní
  3. Okoun nilský filet 300 – 500 g min. 1kg, chlazené, CENA za kg 454Kč

Okoun nilský filet 300 – 500 g min. 1kg, chlazené, CENA za kg 454Kč

- bude účtováno dle aktualní váhy

Popis Okoun nilský. Sladkovodní čerstvá ryba.Filety z okouna nilského bez kůže, chlazené.Skladujte při teplotě -1°C až +2°C. Složení Okoun nilský. La... celý popis
Dostupnost
skladem
454 Kč
395 Kč
bez DPH
kg
Číslo produktu:192038
  • Kompletní specifikace
  • Okoun nilský filet 300 – 500 g  min. 1kg, chlazené, CENA za kg 454Kč
    Okoun nilský filet 300 – 500 g min. 1kg, chlazené, CENA za kg 454Kč
    skladem
    454 Kč
    395 Kč bez DPH
  • kg
Kompletní specifikace

Popis

Okoun nilský. Sladkovodní čerstvá ryba.
Filety z okouna nilského bez kůže, chlazené.

Skladujte při teplotě -1°C až +2°C.

Složení

Okoun nilský. Lates niloticus.
Odlov ve sladkých vodách.
Země původu: Tanzánie.
Oblast odlovu: Viktoriino jezero.
Kategorie lovného zařízení: Vlečné sítě.

Alergeny

4 Ryby a výrobky z nich

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz