Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. SEAFOOD - mořské plody
  3. Obalované stripsy z kalmara Premium (cca 60 ks) 1 kg

Obalované stripsy z kalmara Premium (cca 60 ks) 1 kg

Popis Proužky z kalmara, obalené ve vynikající tenké křupavé panádě, předsmažené. Výrobek v prémiové kvalitě s velmi vysokým obsahem masa.Rozměr stri... celý popis
Dostupnost
skladem
319 Kč
277 Kč
bez DPH
kg
Číslo produktu:175102
Kompletní specifikace

Popis

Proužky z kalmara, obalené ve vynikající tenké křupavé panádě, předsmažené. Výrobek v prémiové kvalitě s velmi vysokým obsahem masa.
Rozměr stripsu: délka cca 6–16 cm, tloušťka cca 16 mm.
Baleno v sáčku po 1 kg, balení obsahuje 50 – 70 ks.

Skvěle se hodí pro přípravu předkrmů, do salátů nebo jenom k přikusování k pivu a vínu. Doporučujeme podávat s dipem.

Návod na přípravu:
Před přípravou nerozmrazujte!
Fritéza: Fritujte v dostatečném množství rozpáleného oleje (180 °C) po dobu 3–4 minut dozlatova a dokřupava.
Pánev: Smažte v dostatečném množství rozpáleného oleje (180 °C) po dobu 3–4 minut dozlatova a dokřupava, v půlce obraťte.
Trouba: Troubu rozehřejte na teplotu 220 °C po dobu 10 minut. Výrobek rozložte na plech s pečicím papírem. Pečte po dobu 15–16 minut na 220 °C. Po 7–8 minutách obraťte.

Vyrobeno ve Španělsku.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz