Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- SEAFOOD - mořské plody
- Mušle slávky celé, nevyloupané 50/80 ks/kg 1 x 1 kg, mražené
Mušle slávky celé, nevyloupané 50/80 ks/kg 1 x 1 kg, mražené
- Akce

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Mušle slávky celé, nevyloupané 50/80 ks/kg 1 x 1 kg, mraženéskladem145 Kč126 Kč bez DPH
Popis
Mušle ve schránce Connemara . Hluboce zmrazené, pasterované, ve vlastní šťávě.
Návod k přípravě:
Obsah sáčku nerozmrazujte a vsypte do hrnce. Přikryjte, po 5 -6 minutách zamíchejte a zahřívejte, dokud se mušle neotevřou.
Mikrovlnná trouba: Nerozmrazený obsah sáčku dejte do vhodné nádoby. Zakryjte a zahřívejte na 800W. Po 3 minutách promíchejte a zahřívejte při 800W další 2 minuty.
Neotevřené mušle odstraňte.
Skladujte při teplotě –18°C a nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Složení
Slávka (Mytilus edulis) ve schránce, pitná voda.
Produkt akvakultury, kategorie lovného zařízení: drapáky.
Země původu: Chile.