Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. RYBY mořské/sladkovodní
  3. Mořská štika kapská filet s kůží 1 x 5 kg, mražené, CENA za kg 247Kč

Mořská štika kapská filet s kůží 1 x 5 kg, mražené, CENA za kg 247Kč

Popis Filety z mořské štiky kapské hluboce zmrazené, s kůží 100 - 170 g, bez glazury (bez vody), interleaved (prokládané), seafrozen (zamraženo přímo... celý popis
Dostupnost
skladem
1 235 Kč
1 074 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:102325
  • Kompletní specifikace
  • Komentáře 0
  • Mořská štika kapská filet s kůží 1 x 5 kg, mražené, CENA za kg 247Kč
    Mořská štika kapská filet s kůží 1 x 5 kg, mražené, CENA za kg 247Kč
    skladem
    1 235 Kč
    1 074 Kč bez DPH
  • bal
Kompletní specifikace

Popis

Filety z mořské štiky kapské hluboce zmrazené, s kůží 100 - 170 g, bez glazury (bez vody), interleaved (prokládané), seafrozen (zamraženo přímo na moři)


Návod na přípravu:
Filety konzumujte po důkladné tepelné úpravě, vařením, dušením, pečením nebo smažením. Před přípravou nechte mírně rozmrazit a odstraňte ochrannou folii.

Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Uchování u spotřebitele: při teplotě -18°C viz minimální trvanlivost do

Složení

Mořská štika kapská (Merluccius capensis/paradoxus).

Odloveno v moři. Oblast odlovu: FAO 47 (jihovýchodní Atlantik). Kategorie lovného zařízení: vlečné sítě.

Alergeny

4 Ryby a výrobky z nich

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz