Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. RYBY mořské/sladkovodní
  3. Losos filet svíčková bez kůže bez kostí cca 1 kg, chlazené, CENA za kg 1095Kč

Losos filet svíčková bez kůže bez kostí cca 1 kg, chlazené, CENA za kg 1095Kč

- bude účtováno dle aktualní váhy

Popis Losos obecný - filet svíčková "E special", čerstvá ryba,1,1 až 1,5 kg.Příprava: Filety jsou velmi dobře opracované s minimálním podílem další p... celý popis
Dostupnost
skladem
1 095 Kč
952 Kč
bez DPH
kg
Číslo produktu:191060
  • Kompletní specifikace
  • Komentáře 0
  • Losos filet svíčková bez kůže bez kostí cca 1 kg, chlazené, CENA za kg 1095Kč
    Losos filet svíčková bez kůže bez kostí cca 1 kg, chlazené, CENA za kg 1095Kč
    skladem
    1 095 Kč
    952 Kč bez DPH
  • kg
Kompletní specifikace

Popis

Losos obecný - filet svíčková "E special", čerstvá ryba,
1,1 až 1,5 kg.

Příprava: Filety jsou velmi dobře opracované s minimálním podílem další práce kuchaře. Velmi krátká doba přípravy, pečení nebo grilování cca 3 až 5 min.
Skladujte při teplotě -1°C až +2°C.

Složení

Losos obecný (Salmo salar).
Pochází z chovu. Země původu: Norsko.
Kategorie lovného zařízení: Kruhové zátahové sítě a čeřeny.

Alergeny

4 Ryby a výrobky z nich

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz