Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. RYBY mořské/sladkovodní
  3. Losos filet s kůží vakuum cca 1,5 kg, čerstvý, CENA 489Kč/kg

Losos filet s kůží vakuum cca 1,5 kg, čerstvý, CENA 489Kč/kg

  • Akce
  • TOP produkt

cena za filet - bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Losos obecný, čerstvá ryba.Skladujte při teplotě -1°C až +2°C. Složení Losos obecný (Salmo salar). Pochází z chovu. Země původu: Norsko. Katego... celý popis
Dostupnost
skladem
733 Kč
637 Kč
bez DPH
kus
Číslo produktu:191057
Podobné produkty
  • Novinka
Losos divoký keta filet s kůží 0,7-0,9 kg, chlazené, CENA za kg 355Kč
Cena před slevou 330 Kč
284 Kč
247 Kč bez DPH
284 Kč
247 Kč bez DPH
skladem
ks
    Losos filet svíčková bez kůže bez kostí cca 1 kg, chlazené, CENA za kg 1095Kč
    1 095 Kč
    952 Kč bez DPH
    1 095 Kč
    952 Kč bez DPH
    skladem
    kg
    Kompletní specifikace

    Popis

    Losos obecný, čerstvá ryba.

    Skladujte při teplotě -1°C až +2°C.

    Složení

    Losos obecný (Salmo salar). Pochází z chovu. Země původu: Norsko. Kategorie lovného zařízení: Kruhové zátahové sítě a čeřeny.

    Alergeny

    4 Ryby a výrobky z nich

    Může obsahovat stopy

    Neobsahuje
    Nepropásněte novinky, akce a slevy!
    Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
    Informace pro zákazníky

     

     
    Kontakty
    Logo
    (Po-Pá, 8-16 hod.)
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz