Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- OBALOVAČKY/ HOTOVÁ JÍDLA
- Kynuté knedlíky čokoládové 80g, bal. 3,2kg, cena 149Kč/kg
Kynuté knedlíky čokoládové 80g, bal. 3,2kg, cena 149Kč/kg
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Kynuté knedlíky čokoládové 80g, bal. 3,2kg, cena 149Kč/kgskladem477 Kč415 Kč bez DPH
Popis
Bez barviv a konzervantů. Obsah náplně min. 20 %.
Hmotnost 80 g, v kartonu 40 ks.
Návod na přípravu:
Ve vodě: Dostatečné množství lehce osolené vody uvedeme do varu. Knedlíky vložíme do vody špičkou dolů, přivedeme k varu a vaříme na středním stupni cca 6 minut. Pak knedlík otočíme a vaříme ještě 6 minut.
V konvektomatu: Na děrovaném, olejem lehce vymazaném plechu vaříme ve 100% páře při teplotě 100 °C cca 16–18 minut.
Vyrobeno v České republice.