Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. OBALOVAČKY/ HOTOVÁ JÍDLA
  3. Kynuté knedlíky čokoládové 80g, bal. 3,2kg, cena 149Kč/kg

Kynuté knedlíky čokoládové 80g, bal. 3,2kg, cena 149Kč/kg

Popis Kynuté knedlíky s čokoládovou náplní. Bez barviv a konzervantů. Obsah náplně min. 20 %. Hmotnost 80 g, v kartonu 40 ks.Návod na přípravu:Ve v... celý popis
Dostupnost
skladem
477 Kč
415 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:340022
Kompletní specifikace

Popis

Kynuté knedlíky s čokoládovou náplní.
Bez barviv a konzervantů. Obsah náplně min. 20 %.
Hmotnost 80 g, v kartonu 40 ks.

Návod na přípravu:
Ve vodě: Dostatečné množství lehce osolené vody uvedeme do varu. Knedlíky vložíme do vody špičkou dolů, přivedeme k varu a vaříme na středním stupni cca 6 minut. Pak knedlík otočíme a vaříme ještě 6 minut.
V konvektomatu: Na děrovaném, olejem lehce vymazaném plechu vaříme ve 100% páře při teplotě 100 °C cca 16–18 minut.

Vyrobeno v České republice.
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz