Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. OSTATNÍ SV
  4. Kuřecí roláda sous-vide Banquet cca 2kg, chlazené, CENA 299Kč/kg

Kuřecí roláda sous-vide Banquet cca 2kg, chlazené, CENA 299Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Kuřecí maso s kůží bez kosti s náplní. Tepelně opracovaný masný výrobek s nádivkou, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %.Ná... celý popis
Dostupnost
skladem
598 Kč
520 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:709401
Kompletní specifikace

Popis

Kuřecí maso s kůží bez kosti s náplní. Tepelně opracovaný masný výrobek s nádivkou, vakuově balený, chlazený.
Podíl výpeku v balení cca 15 %.

Návod k přípravě:
Roládu vyjměte ze všech obalů, poté doporučujeme ohřát v konvektomatu na 190 °C / 15 – 20 minut nebo v horkovzdušné troubě na 200 °C / 20 – 30 minut do získání zlatavého povrchu. Roládu je možné péct v celku nebo nakrájenou na plátky.

Náš tip pro přípravu velkého množství porcí:
Roládu si předkrájejte za studena, plátky přitiskněte zpátky k sobě do tvaru rolády, upečte do zlatova a při výdeji jenom oddělujte jednotlivé plátky od sebe.

Podmínky skladování:
· +2 až +8 ºC maximálně 14 dnů
· 0 až +2 ºC viz datum spotřeby
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika

Složení

Kuřecí maso min. 60%, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, dextróza, česnek, cibule, paprika, přírodní aroma).
Náplň min. 20% vepřové maso mleté, šunkový salám (vepřové maso min. 55%, voda, upravené vepřové kůže [vepřové kůže, voda, regulátory kyselosti: E 270, E 500, zahušťovadlo E 415], škrob bramborový, dusitanová solící směs [jedlá sůl, konzervant: E 250, jodičnan draselný, protispékavá látka: E 535], nástřiková směs [stabilizátory: E 407, E 450, E 451, zahušťovadlo: E 1422, dextróza, kvasničný extrakt, antioxidant: E 316, látky zvýrazňující chuť a vůni: E 621, E 635], směs koření, vepřová bílkovina, kouřové aroma), VAJEČNÁ melanž, strouhanka (PŠENIČNÁ mouka, voda, řepkový olej, droždí, jodidovaná sůl [jedlá sůl, jodičnan draselný], PŠENIČNÁ sladová mouka, emulgátor: E 481, JEČNÝ sladový extrakt, ŽITNÁ mouka), PŠENIČNÁ mouka, směs koření (jedlá sůl, česnek, HOŘČICE, kmín, koriandr, majoránka, sladká paprika, saturejka, chilli, rozmarýn).

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 1a pšenice, 1b žito, 1c ječmen, 3 Vejce a výrobky z nich, 10 Hořčice a výrobky z ní

Může obsahovat stopy

9 Celer a výrobky z něj
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz