Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. OSTATNÍ SV
  4. Kuřecí křídla sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, chlazené, CENA 179Kč/kg

Kuřecí křídla sous-vide Banquet 1 – 1,2 kg, chlazené, CENA 179Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Kuřecí křídla – Sous Vide. Tepelně opracovaný drůbeží masný výrobek, vakuově balený, chlazený.Výrobek obsahuje kuřecí křídla dělená (bez letky).... celý popis
Dostupnost
skladem
215 Kč
187 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:709252
Podobné produkty
  • Akce
Kuřecí křidélka obalovaná Texas 2 x 1 kg, mražené, CENA za kg 219Kč
438 Kč
381 Kč bez DPH
438 Kč
381 Kč bez DPH
skladem
bal
Kompletní specifikace

Popis

Kuřecí křídla – Sous Vide. Tepelně opracovaný drůbeží masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Výrobek obsahuje kuřecí křídla dělená (bez letky).
Podíl výpeku v balení cca 15 %.

Návod k přípravě:
Kuřecí křídla po vybalení z obalu doporučujeme ohřát v konvektomatu / horkovzdušné troubě na 200 °C / 10 – 12 minut.
Fritéza: Kuřecí křídla vložíme do předehřáté fritézy na teplotu oleje 180 °C a fritujeme po dobu 4 – 5 minut do zlatova. Upozornění: Fritézu nepřeplňujte, z důvodu možného vzkypění oleje.


Podmínky skladování:
· +2 až +8 ºC maximálně 14 dnů
· 0 až +2 ºC viz datum spotřeby

Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika

Složení

Kuřecí křídla 89 %, voda, kořenící směs (koření, cukr, sušený česnek, bramborový škrob, sušená cibule), jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

9 Celer a výrobky z něj
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz