Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. OSTATNÍ SV
  4. Krůtí roláda sous-vide Banquet 1 x cca 1,3 kg, chlazené, CENA 319Kč/kg

Krůtí roláda sous-vide Banquet 1 x cca 1,3 kg, chlazené, CENA 319Kč/kg

cena za balení - bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Krůtí maso s kůží bez kosti. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.Podíl výpeku v balení cca 25 %.Návod k přípravě: Roládu... celý popis
Dostupnost
skladem
415 Kč
361 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:709410
Kompletní specifikace

Popis

Krůtí maso s kůží bez kosti. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Podíl výpeku v balení cca 25 %.

Návod k přípravě:
Roládu vyjměte ze všech obalů, poté doporučujeme ohřát v konvektomatu na 190 °C / 15 – 20 minut nebo v horkovzdušné troubě na 200 °C / 20 – 30 minut do získání zlatavého povrchu. Roládu je možné péct v celku nebo nakrájenou na plátky.

Podmínky skladování:
· +2 až/do +8 ºC maximálně 14 dnů
· 0 až/do +2 ºC viz datum spotřeby
Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Složení

Krůtí maso 88 %, voda, kořenící směs (sušená zelenina [rajčata, česnek, červená paprika], jedlá sůl, rozmarýn, tymián), stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.

Bez lepku

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz