Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
Krůtí roláda se zvěřinovou nádivkou mražené DD 2 x cca 1,8 kg, CENA 235Kč/kg
- TOP produkt

- Kompletní specifikace
- Krůtí roláda se zvěřinovou nádivkou mražené DD 2 x cca 1,8 kg, CENA 235Kč/kgskladem846 Kč736 Kč bez DPH
Popis
Hluboce zmrazený drůbeží masný polotovar.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Uchování u spotřebitele: při -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Návod na přípravu: Před přípravou vybalíme z mikrotenové fólie, nerozmrazujeme. Výrobek pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 200 °C po dobu cca 90 minut. V horkovzdušné předehřáté troubě při teplotě 180 °C po dobu cca 90 minut. Po upečení odstraníme síťku. Doba přípravy se může lišit dle nastavení použitého zařízení jednotlivého výrobce. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Důkladně tepelně upravte. Síťka není jedlá.
Složení
Krůtí steak bez kůže a kosti 65 %, ořez z divokého prasete 29 %, pitná voda, jedlá sůl, majoránka, koření, řepkový olej.