Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. MASO
  3. Krůtí roláda se zvěřinovou nádivkou mražené DD 2 x cca 1,8 kg, CENA 235Kč/kg

Krůtí roláda se zvěřinovou nádivkou mražené DD 2 x cca 1,8 kg, CENA 235Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Hluboce zmrazený drůbeží masný polotovar. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Uchování u spotřebitele: při -18 °C viz minimální trvanlivost do... celý popis
Dostupnost
skladem
846 Kč
736 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:231002
  • Kompletní specifikace
  • Krůtí roláda se zvěřinovou nádivkou mražené DD 2 x cca 1,8 kg, CENA 235Kč/kg
    Krůtí roláda se zvěřinovou nádivkou mražené DD 2 x cca 1,8 kg, CENA 235Kč/kg
    skladem
    846 Kč
    736 Kč bez DPH
  • bal
Kompletní specifikace

Popis

Hluboce zmrazený drůbeží masný polotovar.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Uchování u spotřebitele: při -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Návod na přípravu: Před přípravou vybalíme z mikrotenové fólie, nerozmrazujeme. Výrobek pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 200 °C po dobu cca 90 minut. V horkovzdušné předehřáté troubě při teplotě 180 °C po dobu cca 90 minut. Po upečení odstraníme síťku. Doba přípravy se může lišit dle nastavení použitého zařízení jednotlivého výrobce. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Důkladně tepelně upravte. Síťka není jedlá.

Složení

Krůtí steak bez kůže a kosti 65 %, ořez z divokého prasete 29 %, pitná voda, jedlá sůl, majoránka, koření, řepkový olej.

Bez lepku

Alergeny

Může obsahovat stopy

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz