Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. MASO
  3. Krůtí roláda se žampiony mražené DD 2 x cca 1,4 kg, cena za KG 245Kč

Krůtí roláda se žampiony mražené DD 2 x cca 1,4 kg, cena za KG 245Kč

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Krůtí roláda plněná smaženou cibulkou a žampiony.Hluboce zmrazený drůbeží masný polotovar.Návod na přípravu: Před přípravou vybalíme z mikrotén... celý popis
Dostupnost
skladem
686 Kč
597 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:231001
  • Kompletní specifikace
  • Krůtí roláda se žampiony mražené DD 2 x cca 1,4 kg, cena za KG 245Kč
    Krůtí roláda se žampiony mražené DD 2 x cca 1,4 kg, cena za KG 245Kč
    skladem
    686 Kč
    597 Kč bez DPH
  • bal
Kompletní specifikace

Popis

Krůtí roláda plněná smaženou cibulkou a žampiony.
Hluboce zmrazený drůbeží masný polotovar.

Návod na přípravu: Před přípravou vybalíme z mikroténové fólie, nerozmrazujeme. Výrobek pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 200 °C po dobu cca 90 minut.
V horkovzdušné předehřáté troubě při teplotě 180 °C po dobu cca 90 minut. Po upečení odstraníme síťku.
Doba přípravy se může lišit dle nastavení použitého zařízení jednotlivého výrobce.

Uchování u spotřebitele: při -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Důkladně tepelně upravte.

Složení

Krůtí prsní řízek bez kůže a kostí - třída jakosti A 65%, náplň 34% (kuřecí stehenní řízek, žampiony 6%, restovaná cibule 1% (cibule 86%, slunečnicový olej)), koření, jedlá sůl, řepkový olej.

Bez lepku

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz