Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- SEAFOOD - mořské plody
- Krevety vannamei ocasy vyloupané, v balení 62-80ks, mražené, 1 x 800 g
Krevety vannamei ocasy vyloupané, v balení 62-80ks, mražené, 1 x 800 g

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Krevety vannamei ocasy vyloupané, v balení 62-80ks, mražené, 1 x 800 gskladem379 Kč330 Kč bez DPH
Popis
Hluboce zmrazené glazované s přidanou vodou, syrové
Hmotnost: 1 kg
Čistá hmotnost (bez glazury): 800 g
Skladujte při teplotě -18°C a nižší
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Uchování u spotřebitele: při -18°C viz minimální trvanlivost do
Při -18°C minimální trvanlivost do: viz obal
Určeno k tepelné úpravě
Složení
KREVETY 80 %, pitná voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451