Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- SEAFOOD - mořské plody
- Krevety v křupavém těstíčku (cca 70 ks) 1 kg
Krevety v křupavém těstíčku (cca 70 ks) 1 kg
- Novinka

- Novinka
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Krevety v křupavém těstíčku (cca 70 ks) 1 kgSkladem349 Kč303 Kč bez DPH
Popis
Baleno v sáčku po 1 kg, balení obsahuje cca 70 ks.
Skvěle se hodí pro přípravu předkrmů, do salátů nebo jenom k přikusování k pivu a vínu. Doporučujeme podávat s vhodným dipem.
Příprava je možná ve fritéze, na pánvi i v troubě.
Návod na přípravu:
Před přípravou nerozmrazujte!
Fritéza: Fritujte v dostatečném množství rozpáleného oleje (180 °C) po dobu 3–4 minut dozlatova a dokřupava.
Pánev: Smažte v dostatečném množství rozpáleného oleje (180 °C) po dobu 3–4 minut dozlatova a dokřupava, v půlce obraťte. Doporučení: Smažte po malých množstvích, aby nedocházelo k ochlazení oleje.
Vyrobeno ve Španělsku.