Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. SEAFOOD - mořské plody
  3. Kalamáry kroužky obalované 1 x 1 kg

Kalamáry kroužky obalované 1 x 1 kg

mražené

Popis Hluboce zmrazený obalovaný předsmažený polotovar ze spojovaných kousků masa kalmara peruánského.Hmotnost: 1000 gPřed přípravou nerozmrazujte. N... celý popis
Dostupnost
skladem
319 Kč
277 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:176020
  • Kompletní specifikace
  • Kalamáry kroužky obalované 1 x 1 kg
    Kalamáry kroužky obalované 1 x 1 kg
    skladem
    319 Kč
    277 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Popis

Hluboce zmrazený obalovaný předsmažený polotovar ze spojovaných kousků masa kalmara peruánského.
Hmotnost: 1000 g

Před přípravou nerozmrazujte. Na pánvi: Smažte na rozpáleném tuku přibližně 2 minuty po obou stranách dozlatova. Fritéza: Fritujte při teplotě 180-190 °C dozlatova přibližně 2 minuty.
Skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Po rozmrazení znovu/a nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: při -18°C viz minimální trvanlivost do.

Složení

KALMAR PERUÁNSKÝ (Dosidicus gigas) (40%), PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, PŠENIČNÝ škrob, slunečnicový olej, droždí, jedlá sůl, cukr, zahušťovadla: E 407 a E 412, kypřicí látky: E 450 a E 500, barvivo: E 101.

Alergeny

1 Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 1a pšenice, 14 Měkkýši a výrobky z nich

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz