Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. OSTATNÍ SV
  4. Kachní prsa 6 ks sous-vide Banquet 1,4 – 1,8 kg, chlazené, CENA 539Kč/kg

Kachní prsa 6 ks sous-vide Banquet 1,4 – 1,8 kg, chlazené, CENA 539Kč/kg

- bude účtováno dle aktuální váhy výrobku

Popis   Kachní prsa – Sous Vide. Kachní prsa bez kosti s kůží. Tepelně opracovaný drůbeží masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v bale... celý popis
Dostupnost
na dotaz
Cena před slevou
660 Kč
971 Kč
844 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:709309
Kompletní specifikace
Popis
 
Kachní prsa – Sous Vide. Kachní prsa bez kosti s kůží. Tepelně opracovaný drůbeží masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 20 %.
V balení 6 x cca 190-240g.

Návod k přípravě:
Maso po vyjmutí z obalu osušte, poté nařežte kůži nožem na mřížku. Pánev: Kachní prsa opékáme ze všech stran do zlatova. Konvektomat: Ohříváme na 210 °C / cca 10 minut. Horkovzdušná trouba: Ohříváme na 220 °C / cca 15 minut do získání zlatavého povrchu. Pro získání křupavého povrchu doporučujeme použít gril nebo salamander.

Podmínky skladování:
· +2 až +8 ºC maximálně 14 dní
· 0 až +2 ºC viz datum spotřeby
Po otevření zpracujte do 48 hodin.

Složení

Kachní prsa 89%, voda, řepkový olej, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.

Bez lepku

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

9 Celer a výrobky z něj
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz