Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. MASO
  3. Kachní plátky escalopes foie gras 1 kg

Kachní plátky escalopes foie gras 1 kg

CENA 1200Kč/kg

Popis Kachní plátky escalopes Foie Gras. Syrová kachní játra Foie Gras.Hluboce zmrazené drůbeží droby. Baleno v ochranné atmosféře.Návod na přípravu:... celý popis
Dostupnost
na dotaz
1 600 Kč
1 391 Kč
bez DPH
kg
Číslo produktu:200954
  • Kompletní specifikace
  • Kachní plátky escalopes foie gras 1 kg
    Kachní plátky escalopes foie gras 1 kg
    na dotaz
    1 600 Kč
    1 391 Kč bez DPH
  • kg
Kompletní specifikace

Popis

Kachní plátky escalopes Foie Gras. Syrová kachní játra Foie Gras.
Hluboce zmrazené drůbeží droby. Baleno v ochranné atmosféře.

Návod na přípravu:
Plátky o hmotnosti 20-40g: Pečte na pánvi při střední teplotě po dobu 2,5 až 3 minuty po každé straně.
Plátky o hmotnosti 40-60g: Pečte na pánvi při střední teplotě po dobu 1 až 2 minut po každé straně. Dopečte v troubě po dobu 6-8 minut.
Plátky o hmotnosti 60-80g: Pečte na pánvi při střední teplotě po dobu 3 až 3,5 minut po každé straně. Dopečte v troubě po dobu 6-8 minut.

Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.
Určeno k tepelné úpravě. Po rozmrazení znovu nezmrazujte a spotřebujte do 24 hodin.
Uchování u spotřebitele: při teplotě -18°C viz minimální trvanlivost do

Země původu: Francie, výrobce: viz původní etiketa

Složení

Kachní játra.

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz