Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

KLOKAN

Cena:
Zobrazuji 1-2 z 2
    Klokaní svíčková Austrálie cca 1 kg
    739 Kč
    643 Kč bez DPH
    739 Kč
    643 Kč bez DPH
    skladem
    kg
      Klokaní kýta bez kosti Austrálie cca 3,5kg, mražené, CENA 449Kč/kg
      1 347 Kč
      1 171 Kč bez DPH
      1 347 Kč
      1 171 Kč bez DPH
      na dotaz
      bal
      Produktů na stránku 4080120
      Nepropásněte novinky, akce a slevy!
      Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
      Informace pro zákazníky

       

       
      Kontakty
      Logo
      (Po-Pá, 8-16 hod.)
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz