Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. OSTATNÍ SV
  4. Jehněčí kolínko 1 ks sous-vide Banquet, mražené, váha 0,32 – 0,5 kg, CENA za kg 529Kč

Jehněčí kolínko 1 ks sous-vide Banquet, mražené, váha 0,32 – 0,5 kg, CENA za kg 529Kč

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Jehněčí kolínko zadní s kostí – Sous VideTepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, hluboce zmrazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %. Ku... celý popis
Dostupnost
na dotaz
Cena před slevou
240 Kč
211 Kč
183 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:209602
Kompletní specifikace

Popis

Jehněčí kolínko zadní s kostí – Sous Vide
Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, hluboce zmrazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %. Kus cca 320-500 g.

Návod k přípravě:
Jehněčí kolínko nechejte zcela povolit. Po vybalení z obalu doporučujeme ohřát v páře při 80 °C / cca 12 – 15 minut nebo dopéct v konvektomatu / horkovzdušné troubě na 140 °C / cca 10 – 12 minut.

Skladujte při teplotě mínus 18 °C nebo nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika

Složení

Jehněčí kolínko s kostí 90 %, kořenící přípravek (voda, koření, bylinky, cukr, jedlá sůl, aroma, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a).

Bez lepku

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

9 Celer a výrobky z něj
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz