Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. HOVĚZÍ SV
  4. Hovězí žebra sous-vide Banquet cca 2,5kg, chlazené, CENA 399Kč/kg

Hovězí žebra sous-vide Banquet cca 2,5kg, chlazené, CENA 399Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Hovězí žebra – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.Návod k přípravě: Maso doporučujeme v balení prohřát na pá... celý popis
Dostupnost
skladem
998 Kč
868 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:709057
Podobné produkty
    Hovězí líčka na kořenové zelenině sous-vide Banquet cca 2,2kg, chlazené, CENA 389Kč/kg
    bal
    Kompletní specifikace

    Popis

    Hovězí žebra – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.

    Návod k přípravě:
    Maso doporučujeme v balení prohřát na páře, případně maso v balení ponořit do horké vody. Povolená hovězí žebra po vybalení z obalu od sebe oddělíme, poté doporučujeme přiklopené prohřát v konvektomatu / horkovzdušné troubě na 110 – 130 °C / 20 – 25 minut, dle výkonu zařízení. Vhodné i na gril. VIDEO https://youtu.be/xLcaLaNMt4c

    Složení

    Hovězí žebra 87 %, voda, dextróza, sušená zelenina (rajče, česnek, cibule), zahušťovadlo: E 1422, hrachová mouka, aroma, citrusová vláknina, koření, ocet, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a. Podíl výpeku v balení cca 15 %.
    Bez lepku.

    Bez lepku

    Alergeny

    Neobsahuje

    Může obsahovat stopy

    9 Celer a výrobky z něj
    Nepropásněte novinky, akce a slevy!
    Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
    Informace pro zákazníky

     

     
    Kontakty
    Logo
    (Po-Pá, 8-16 hod.)
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz