Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- MASO
- HOVĚZÍ MASO
- Hovězí směs na polévku OBJ cca 600 g
Hovězí směs na polévku OBJ cca 600 g

- Kompletní specifikace
- Hovězí směs na polévku OBJ cca 600 gdo 3 dnů161 Kč140 Kč bez DPH
INFO: objednávky na následující den tohoto výrobku jsou do 14:30hod
Popis
Směs chlazeného hovězího výsekového masa a hovězích morkových kostí.
Baleno v ochranné atmosféře.
Skladujte při teplotě 0°C až +4°C.
Údaje: Narozeno v, Vykrmeno v, Poraženo v, Bouráno v, Referenční číslo jsou uvedeny na etiketě výrobku.
Složení
hovězí maso přední - Hrudí s kostí 60 %, hovězí morkové kosti 40 %.