Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. BANQUET sous-vide
  3. HOVĚZÍ SV
  4. Hovězí líčka na kořenové zelenině sous-vide Banquet cca 2,2kg, chlazené, CENA 389Kč/kg

Hovězí líčka na kořenové zelenině sous-vide Banquet cca 2,2kg, chlazené, CENA 389Kč/kg

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Hovězí líčka – Sous VideTepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.Návod k přípravě: Maso doporučujeme v balení prohřát na páře... celý popis
Dostupnost
skladem
788 Kč
685 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:709054
Podobné produkty
    Hovězí žebra sous-vide Banquet cca 2,5kg, chlazené, CENA 399Kč/kg
    998 Kč
    868 Kč bez DPH
    998 Kč
    868 Kč bez DPH
    skladem
    bal
    Kompletní specifikace

    Popis

    Hovězí líčka – Sous Vide
    Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.

    Návod k přípravě:
    Maso doporučujeme v balení prohřát na páře, případně balení ponořit do horké vody. Balení obsahuje maso i omáčku. Maso po vybalení z obalu doporučujeme nakrájet na porce nebo nechat vcelku. Omáčku můžeme použít jako základ a dále upravit. Maso doporučujeme společně s omáčkou ohřát v konvektomatu / horkovzdušné troubě při 180 °C / 15 – 20 minut.

    Podmínky skladování:
    · +2 až/do +8 ºC maximálně 14 dnů
    · 0 až/do +2 ºC viz datum spotřeby

    Po otevření zpracujte do 48 hodin.

    Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká Republika

    Složení

    Hovězí líčka 74 %, zeleninová směs (mrkev, pastinák, CELER), voda, dextróza, zahušťovadlo: E 1422, sušená zelenina (rajče, česnek, cibule), hrachová mouka, citrusová vláknina, koření, kvasnicový extrakt, ocet kvasný lihový, aroma, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.

    Bez lepku

    Alergeny

    9 Celer a výrobky z něj

    Může obsahovat stopy

    Neobsahuje
    Zboží zařazeno v kategoriích
    Nepropásněte novinky, akce a slevy!
    Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
    Informace pro zákazníky

     

     
    Kontakty
    Logo
    (Po-Pá, 8-16 hod.)
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz