Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- GRILUJEME S PK
GRILUJEME S PK
GRILUJEM s PK
Teplé počasí je za humny a pomalu začínáme oprašovat grilovací výbavičku. V této sekci naleznete vše možné i nemožné, co by jste mohli naklást na rozpálený rošt. Věžím, že si zde vyberete to pravé ořechové. Pokud Vám zde něco (cokoliv) bude chybět, prosím obraťte se na nás. Vynasnažíme se, abychom Vaší poptávku uspokojili.
- TOP produkt
- Akce
- TOP produkt
- Doprava ZDARMA
- TOP produkt
- Doprava ZDARMA
- TOP produkt
- Akce
- Novinka
- Novinka
- TOP produkt
- Akce
- Novinka
- TOP produkt
- Akce
- Novinka
- Doprava ZDARMA
- Akce
- Doprava ZDARMA
- Doprava ZDARMA
- TOP produkt
- TOP produkt
- Doprava ZDARMA
- Doprava ZDARMA
- Akce
- Doprava ZDARMA
- TOP produkt
- Doprava ZDARMA
- Doprava ZDARMA
- Doprava ZDARMA
- Doprava ZDARMA