Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. ROLÁDY
  3. Francouzská kachní roláda DD 2x 2,3 kg, mražené, CENA za kg 389Kč

Francouzská kachní roláda DD 2x 2,3 kg, mražené, CENA za kg 389Kč

  • Novinka
  • Doprava ZDARMA

- bude účtováno dle aktualní váhy výrobku

Popis Hluboce zmrazený drůbeží masný polotovar.1kus 2,2 kg až 2,5kgNávod k přípravě: Před přípravou vyjmeme z mikrotenové folie, nerozmrazujeme.Výrob... celý popis
Dostupnost
skladem
1 789 Kč
1 556 Kč
bez DPH
bal
Číslo produktu:230204
Kompletní specifikace

Popis

Hluboce zmrazený drůbeží masný polotovar.
1kus 2,2 kg až 2,5kg

Návod k přípravě: Před přípravou vyjmeme z mikrotenové folie, nerozmrazujeme.
Výrobek pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 200°C po dobu cca 120min a po té při teplotě 220°C po dobu 30min.
V horkovzdušné troubě při teplotě 180°C po dobu cca 120min a po té při teplotě 200°C po dobu 30min.
Po upečení odstraníme síťku.

Skladujte při teplotě -18°C a nižší.

Složení

Kachna celá bez kostí s kůží – třída jakosti A 65%, náplň 34% (kuřecí stehení řízek, kuřecí játra, směs koření, sušený špenát, jedlá sůl), jedlá sůl.

Bez lepku

Alergeny

Neobsahuje

Může obsahovat stopy

Neobsahuje
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz