Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
Davelská grilovací klobása mini 30 g cca 0.84 kg, CENA 229Kč/kg

- Kompletní specifikace
- Davelská grilovací klobása mini 30 g cca 0.84 kg, CENA 229Kč/kgskladem193 Kč168 Kč bez DPH
Popis
Davelská grilovací bílá mini klobása, masný výrobek tepelně opracovaný,
28 ks po cca 30 g.
Skladujte při teplotě 0 až +5 °C.
Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Složení
Vepřový bok 53%, vepřová plec 31%, voda, bramborový škrob, jedlá sůl, směs koření, petržel, pažitka, majoránka, cukr, stabilizátory: trifosforečnany, antioxidant : kyselina L-askorbová, extrakty koření, jedlé skopové střevo.