Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Správná příprava steaku ve 3 krocích.

Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.

1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut

U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.

2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev

Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.

Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.

Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C

Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:

5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený

3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem

Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.

  1. Úvod
  2. DORTY a KOLÁČE
  3. Čokoládový dort s malinami 1 x 1200 g

Čokoládový dort s malinami 1 x 1200 g

Popis Dort z dílny populárního českého cukráře Josefa Maršálka. Čokoládový dort s čokoládovou náplní z belgické čokolády, s malinovým džemem, zdobený... celý popis
Dostupnost
skladem
649 Kč
564 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:336439
Podobné produkty
  • Novinka
Karamelový dort se slaným karamelem a kousky datlí 1 x 1200 g
599 Kč
521 Kč bez DPH
599 Kč
521 Kč bez DPH
skladem
ks
Kompletní specifikace

Popis

Dort z dílny populárního českého cukráře Josefa Maršálka.

Čokoládový dort s čokoládovou náplní z belgické čokolády, s malinovým džemem, zdobený kousky mrazem sušených malin a měděným prachem. Chuťově vyvážené a dokonalé umělecké dílo.

Návod na přípravu:
Rozmrazujte při teplotě do +8 °C po dobu 12 hodin. Nerozmrazujte v mikrovlnné troubě.

Dort je předkrájen na 12 porcí, každá o hmotnosti 100 g.
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz