Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Příprava šťavnatého steaku je poměrně snadná a výsledek může být nečekaně dobrý! 1/ Odpočinek, 2/ Grilování, 3/ Dochucení. A několik důležitých poznámek ke každému kroku.
1/ Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout nejméně 10 minut
U větších kusů se může doba prodloužit. Maso na gril nesmí být příliš studené, protože velký rozdíl teploty způsobuje tvrdnutí masa.
2/ Steak položte na rozpálený gril nebo pánev
Nesolte ani nekořeňte kořenící směsí nebo pepřem. Sůl vytáhne z masa šťávu. Chuť steaku můžete ovlivnit krátkým marinováním v oleji s čerstvými bylinkami.
Správnou teplotu poznáte tak, že neudržíte ruku nad grilem nebo pánví déle než 2 vteřiny. Steak pak nepustí žádnou tekutinu.
Teplota zatažení masa: 230°C
Teplota dopékání: 175°C
Orientační doba pečení a teplota středu hovězího steaku o hmotnosti 250 g:
5 – 7 minut | 51°C | krvavý
7 – 9 minut | 60°C | středně propečený
9 – 10 minut | 70°C | propečený
3/ Po upečení nechte steak cca 3 minuty odpočinout a dochuťte jej solí nebo pepřem
Ihned podávejte a dobrou chuť Vám přeje PK.
- Úvod
- DOPLŇKOVÉ POLOŽKY
- Chilli omáčka ostrá 1 x 700 ml
Chilli omáčka ostrá 1 x 700 ml
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Chilli omáčka ostrá 1 x 700 mlskladem139 Kč121 Kč bez DPH
Popis
Tekuté ochucovadlo.
Skladujte v suchu a temnu odděleně od látek s výraznými pachy při teplotě 0 až +28°C. Po otevření skladujte v chladničce při teplotě do 10°C a spotřebujte do 30 dnů.
Složení
voda cukr, nakládané červené chilli 22 % (voda, červené chilli 8,6 %, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina octová), česnek, zahusťovadlo: modifikovaný tapiokový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselosti: kyselina octová,látka zvýrazňující chuť: glutamát sodný, barvivo: paprikový extrakt. Výrobek múže obsahovat stopy sóji, pšenice, hořčice, sezamu a ryb.